adres
cosmetics

SKINS COSMETICS

Skins Institute is het kleine zusje van Skins Cosmetics. Skins Institute staat net als Skins Cosmetics voor persoonlijke aandacht. Beide bieden hoogwaardige, exclusieve producten die in het buitenland wereldberoemd zijn, maar nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Skins Institute is een logische aanvulling op Skins Cosmetics. De theorie van Skins Cosmetics wordt bij Skins Institute in praktijk gebracht. Zie www.skins.nl.

VERZORGING OP MAAT

Skins Institute hecht aan een goede relatie met haar cliënten. We vinden oprechte aandacht, kwaliteit en tijd net zo belangrijk als esthetische waarden. Daarom kiest Skins Institute voor een persoonlijke benadering met op maat gesneden behandelingen. Zo kan een cliënt het beste uit zichzelf halen.

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

De experts van Skins Institute zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en huid en werken als enige in Nederland met de hoogwaardige producten vanTrue Botanical, Rodin en Ren. Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, wereldwijde trends en ontwikkelingen bezoekt het team van Skins Institute regelmatig de juiste seminars en beurzen.