adres
cosmetics

Face Collection

 

 

True Botanical Pacific Facial 90 min. 145
Anti-aging gezichtsbehandeling op basis van uitsluitend biologische, natuurlijke ingrediënten. Reiniging, milde fruitzuur peeling, bindweefselmassage, masker, serum, olie en als afsluiting een dagverzorging.
Medik8 Facial 60/90 min. 80/120
Een intensieve treatment op basis van cosmoceuticals voor diverse huidproblemen. Snelle huidverbeterende oplossingen voor droogte, acne, pigment, roodheid en rimpels. In combinatie met een klassieke gezichtsmassage.
PCA Skin Treatment 60 min. 125
Professionele peeling om de huid te stimuleren, verstevigen en te verstrakken. Toepassing: om fijne lijnen en rimpels te verminderen, huidstructuur te verbeteren, kleurverschil te bestrijden, collageen versteviging en roodheid of littekens door acne te verminderen. Inclusief nazorg pakket.
REN Treatment 60/90 min. 75/110
Klassieke behandeling met reiniging, exfoliatie, dieptereiniging, masker en massage. Wij passen de producten aan op huidtype en wensen.
Gentleman’s Facial 60 min. 75
Een costum-made gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid. De puur plantaardig en met vitaminen verrijkte producten van REN worden gebruikt om uw huid de verzorging te geven die het nodig heeft. Zowel anti-aging als voor de gevoelige/onrustige huid.
Anti-Acne Facial 60 min. 75
Facial speciaal gericht op het tegengaan van ontstekingen en mee-eters. Plantaardige producten verrijkt met ontstekingsremmende ingredienten worden gebruikt om te zorgen dat uw huid grondig gereinigd wordt en zorgt voor een optimale verbetering. Tevens kan er met u een behandelplan worden opgesteld en geven wij productadvies voor thuis gebruik om de huid in optimale staat te krijgen en houden.
Bindweefselmassage gezicht 30 min. 50
Een pittige massage: de onderste laag van de huid (het bindweefsel) wordt geprikkeld, waardoor de aanmaak van collageen en elastine verbetert. Vermindert verklevingen in de huid, bevordert doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen, verstevigt de mimische spieren, versnelt de celvernieuwing.
Voor het ultieme resultaat wordt een kuur van 6 weken geadviseerd, met een wekelijkse massage. Kuur € 275. Bij een facial extra te boeken voor €15.

Hand and Foot Collection

 

Luxe Pedicure 60 min. 65
Scrubben van de voeten, nagels knippen en vijlen. Nagelriemen naar achter duwen en bij knippen. Desgewenst mechanisch eventueel eelt, likdoorns en ingegroeide nagels behandelen. Massage van de voeten.
Luxe manicure 60 min 55
Nagels vijlen, verzorging van de nagelriemen. Scrubben van de handen gevolgd door een massage met een voedende handcrème. French lak EXTRA 10Inclusief Shellac 70
Shellac met CND 45
Lang houdende UV-nagellak dat 2 a 3 weken blijft zitten. Incl. verwijderen

 

Body Collection

 

Rodin Olio Lusso Massage 80 min. 150
Diep ontspannende massage. Het gehele lichaam wordt gemasseerd met 100% natuurlijke, intensief voedende signature olie van Linda Rodin. Unieke behandeling exclusief bij Skins Institute
Swedish Massage 55/80 min 95/120
Klassieke massage met verschillende technieken voor een complete ontspanning.
Deep Tissue Massage 40/55 min. 80/110
Een diepe tot zeer diepe massage die gevruikt wordt om te hoge spanning in de spieren en bindweefsel te verminderen. De masseur werkt vooral met onderarmen en ellebogen.
Bindweefselmassage lichaam 30 min. 55
Intensieve massage voor de versteviging van de huid. Gaat cellulite tegen. Voor buik, benen, billen en armen. Afvalstoffen worden via de lymfebanen afgevoerd en de doorbloeding verbeterd. In kuur verband 10 behandelingen. Kuur € 495,-
African Botanics Detox 80 min. 150
Ontgiftende bodypakking op basis van modder rijk aan phytonutrients, mineralen, lava kristallen, peppermint en groene rooibos thee. Het lichaam word volledig gescrubt. Waar na het energie terug vind door een weldadige ontspanningsmassage met marula, baobab- en avocado- olie. 

Quick treatments

 

Epileren 18
Verven wenkbrauwen 18
Verven wimpers 18
Combi wenkbrauwen epileren en verven 32
Combi verven wimpers, wenkbrauwen en epileren. 40
Wax bovenlip 15
Wax kin v.a. 13
Waxing onder of bovenbenen 25
Waxing onder en bovenbenen 40
Waxing bikinilijn v.a. 25
Brazilan Wax 45
Wax rug of borstkas v.a. 40

 

* Prijzen in €. Met de tijdsduur van de behandelingen kan gevarieerd worden. Ze zijn namelijk allemaal op maat. Daarom zijn ze geschikt voor jong en oud, voor vrouwen en mannen.