adres
cosmetics

HAIRSPA

U kent de term facial vast als een woord dat bij een gezichtsbehandeling hoort. Skins Institute werkt met ‘haarfacials’. Bij zo‘n hairspa-behandeling gaat het ook om reinigen, verzorgen en beschermen. We gebruiken daar zuivere oliën voor met hoogwaardige plantextracten. Het is de ultieme methode om het haar in topconditie te brengen. Iedere hairspa wordt op maat samengesteld. Er wordt gekeken naar de conditie van úw haar. Logisch dat u voor een hairspa dus meer tijd moet uittrekken dan voor een simpele wasbeurt. Na anderhalf uur is het resultaat dan wel spectaculair te noemen. Uw haar ziet er stralend, glanzend en gezond uit.
Een hairspa is vooral geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen, gekleurd haar, beschadigd haar, gestrest haar of zwem- of zwangerschapshaar.

KNIPPEN

Skins Institute knipt graag, maar alleen goed. Dus kijken we eerst wat uw wensen zijn. Daarna kijken we samen met u naar de valling van uw haar en de conditie ervan. Ook kijken we met u naar de vorm van uw gezicht. En pas daarna gaan we knippen.

KLEUREN

Skins Institute kijkt naar uw wensen en geeft eerlijk, deskundig advies. We zorgen ervoor dat u zich bewust bent van de mogelijkheden van uw haar. We brengen geen onnodige schade toe aan het haar. Is uw haar wat minder in conditie? Dan kan het wellicht gekleurd worden, maar heeft het een extra verzorgende behandeling nodig.

GREATH LENGHTS

Skins Institute biedt een haarvermeerderingssyteem aan. Dat bestaat uit hairtransfers, die per strengen van tien tegelijkertijd worden vastgemaakt. Die strengen zijn er in verschillende lengtes, diktes en kleuren. Deze hairtransfers zijn de meest onzichtbare manier van haarvermeerdering. Afhankelijk van de natuurlijke, eigen haaruitval, blijven ze twee tot vijf maanden zitten. Alvast meer weten? www.greatlengths.nl