adres
cosmetics

LESS IS MORE

Powerproducten voor het haar uit Wenen, met ingrediënten enkel afkomstig uit de natuur. De hoogwaardige producten geven de natural glamour look en zijn helemaal organic. Om de beste kwaliteit te garanderen worden de producten met de hand gemaakt en zijn ze zonder: siliconen, kunstmatige conserveringsmiddelen, geurstoffen en kleurstoffen. www.lessismore.at

RAHUA

Deze 100% natuurlijke haarverzorgingslijn is een waar fenomeen. In Nederland bekroond met de Beauty Astir Award en in de V.S. zijn vele celebrity’s, zoals Gwyneth Paltrow, helemaal fan. De producten bevatten zeldzame exotische ingrediënten, waaronder Rahua noten olie, afkomstig uit het Amazone gebied. De vrouwen uit deze omgeving gebruiken al eeuwen dit ingrediënt om hun weelderige dikke haar gezond en glanzend te houden.
www.rahua.com 

ALL NIGHTER

Droogshampoo is al jaren hét geheim van de beauty professionals. Met behulp van de All Nighter fris je je haar onmiddellijk op, zonder het haar te hoeven wassen. Deze multitasker is ook geschikt als styling product. Creëer een glamourous look dankzij de volume die de poeder aan het haar geeft. The All Nighter is een 100% natuurlijk poeder verkrijgbaar in verschillende tinten om de eigen haarkleur perfect te matchen, zonder zichtbaar te zijn. Hollywood’s meest bekende styliste Rachel Zoe is al addicted – nu jij nog.
www.the-allnighter.com 

LULU ORGANICS

U kent het vast. Eigenlijk moet je je haar wassen, maar dat komt niet uit. Dan is Lulu Organics talkfree hairpowder ideaal. Na gebruik ziet het haar er weer fris uit en is het klaar om weer gestyld te worden. Dit organische haarpoeder is ook fantastisch als je je haar wilt opsteken, maar het wat slap is. Lulu Organics talkfree hairpowder is verkrijgbaar in vier geuren: Lavender & Clary sage, Patchouli & Amber, Jasmine and Tuberose. Meer weten? www.luluorganicsnyc.com.

DAVID MALLETT

David Mallett is inmiddels geen onbekende naam meer. Hij wordt beschouwd als de beste kapper van Parijs en zijn clientèle bestaat onder andere uit Kate Winslet, Penelope Cruz, en Naomi Campbell. Ook creëerde hij iconische kapsels voor de campagnes van Chanel, Dior en Givenchy. Zijn eigen succesvolle lijn bestaande uit een hydraterende shampoo, conditioner, masker en het wonderbaarlijke serum DM#027, zijn exclusief verkrijgbaar bij Skins Institute. www.david-mallett.com 

DE ZIJDEN KUSSENSLOOP

De voordelen van slapen op een zijden kussensloop zijn gebleken uit onderzoek van dermatologen. Door te slapen op een zijden kussensloop wordt het haar niet beschadigd en wordt het ontstaan van rimpels door het slapen voorkomen. Het haar blijft zo veel mogelijk in model en de huid is glad bij het opstaan ‘s morgens. Skins Institute heeft daarom haar eigen zijden kussenslopen in productie gebracht van sublieme kwaliteit:  100% natuurlijke pure zijde, in de authentieke kleur off-white (ongeverfd). Anti-bacterieel, anti-allergie. Prijs € 35.