adres
cosmetics

VISIE

Skins institute streeft allereerst naar gezond haar. Direct daarna zoeken we samen met u naar een persoonlijke look waar ú blij van wordt. Dat doen we door uw wensen met de mogelijkheden van het haar te combineren.
Zo haalt Skins Institute het maximale uit uw haar.

DOEL

Skins Institute wil bewustzijn creëren. Dat er meer nodig is dan knippen en kleuren om mooi en goed haar te hebben. We geven onze cliënten graag praktische adviezen en tips. Dat advies is altijd persoonlijk en altijd op maat. Zo kunnen al onze cliënten hun haar thuis gestyld en in conditie houden. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat u er goed uitziet als u net bij ons vandaan komt. Maar we vinden het net zo belangrijk dat u er goed uitziet als wij niet meer in de buurt zijn.

METHODE

Allereerst houden we een intakegesprek. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: hoe verzorgt u het haar? Hoeveel tijd wilt u eraan besteden? Naar aanleiding van het intakegesprek krijgt u van ons een advies om het haar zo gezond en mooi mogelijk te houden. Dan volgt een knip- kleur- en stylingadvies. Uw wensen en mogelijkheden worden zo optimaal op elkaar afgestemd.