adres
cosmetics

VISIE

Skins Institute werkt holistisch. Dat betekent dat we óók kijken naar de conditie van lichaam en geest. Want die heeft effect op de huid. De huid is – net als het hart en de longen – een orgaan dat tot op zekere hoogte in staat is zichzelf te herstellen en te verzorgen. De huid kan af en toe alleen wel wat hulp gebruiken. Hulp is volgens Skins Institute: eerst uit de huid te halen wat nog in potentie aanwezig is. Dit doen we niet door standaardbehandelingen. De ene huid is namelijk de andere niet. Daarom werkt Skins Institute alleen met behandelingen en huidverzorging op maat.

DOEL

Skins Institute wil uw huid in optimale conditie brengen. Dat doen we door het combineren van een manuele behandeling en het gebruik van speciaal samengestelde producten, die uw huid precies geven wat op dat moment nodig is.

METHODE

De behandeling begint met het inventariseren van uw wensen en een zorgvuldige diagnose. Bij de diagnose van Skins Institute wordt niet alleen de huid op microscopisch niveau geanalyseerd. Er wordt ook bekeken of uw levensstijl invloed heeft op de conditie van de huid en wat uw cosmetische geschiedenis is. Daarna stelt de huid- of schoonheidsspecialiste een persoonlijk behandelplan op. Daar hoort ook een verzorgingsadvies bij.