adres
cosmetics

RUIME KEUZE AAN BEHANDELINGEN

De behandelingen van Skins Institute zijn altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Het meest zichtbare effect bereikt u na meer behandelingen. Hoeveel en welke dat zijn, is afhankelijk van de conditie van de huid. De prijzen voor onze behandelingen zijn daarom afgestemd op de tijd en onderdelen die nodig zijn voor uw behandeling. Al blijft het mogelijk om voor losse en eenmalige behandelingen te kiezen. U vindt de verschillende mogelijkheden terug in onze prijslijst.

HUIDSPECIALISATIE

De huidspecialiste van Skins Institute werkt vanuit de kern van een huidprobleem. Zo’n probleem ligt onder de zichtbare buitenkant van de huid. Daarom maakt ze gebruik van bindweefselmassage. Daarmee verbetert de huidspecialiste de conditie van de huid intensief. Een bindweefselmassage optimaliseert de doorbloeding en de zuurstoftoevoer van de huid.

OP MAAT GEMAAKTE HUIDVERZORGING OP BASIS VAN OLIËN

Naast onze uitstekende merken (zie producten) heeft Skins Institute ook haar eigen olie afkomstig uit de My Own Serums collectie. Die reinigings- en gezichtsolie stellen wij na een huidanalyse persoonlijk voor u samen. Onze olie is dus helemaal voor u en uw huidtype op maat gemaakt. Onze basisoliën zijn hoogwaardig, zitten vol vitaminen, anti-oxidanten en omega’s. Ze worden bijvoorbeeld gemaakt van argan, rozenbottel of jojoba. Vervolgens combineren we die basisolie met essentiële oliën van bloemen- en plantenextracten. Bijvoorbeeld roos, jasmijn, neroli of kamille. Precies díe soorten waar uw huid behoefte aan heeft. Aan onze huidolie wordt niets, maar dan ook helemaal niets synthetisch toegevoegd. Ze zijn dus 100% zuiver. De gezichtsoliën van Skins Institute zullen het natuurlijke evenwicht van de huid niet verstoren, maar juist versterken en – indien nodig – herstellen.

FOOTSPA BY MARGARET DABBS

Eén van ‘s werelds bekendste voetspecialisten is Margaret Dabbs. Zij heeft de voeten van menig celebrity mogen verzorgen. De uitdrukking ‘lopen op wolkjes’ is haar dan ook volledig op het lijf geschreven. Als geen ander heeft zij haar expertise van de voet zo goed kunnen vertalen naar producten zodat iedereen nu kan genieten van een voetbehandeling van Margaret Dabbs – thuis of in een spa. Skins Institute biedt deze bijzondere pedicures aan als enige in Nederland. Bekijk onze prijslijst voor alle mogelijkheden.