ONZE MERKEN

Bij de keuze van onze merken speelt niet alleen de hoogwaardige kwaliteit, een optimale werkzaamheid en de belasting voor mens en natuur een hoofdrol. Ook de natuurlijke basis van de ingrediënten en de flexibiliteit van het merk, om voor elke huid en elk huidprobleem een persoonlijke behandeling te kunnen samenstellen, zijn voor ons belangrijke voorwaarden.

MY OWN SERUM

My Own Serum is ontwikkeld voor en dus exclusief te koop bij  Skins Institute. De serums worden vervaardigd met natuurlijke werkzame ingrediënten, zoals  pure oliën en hydrolaten en actieve vitamines, fruitzuren en pro- en pre-biotics.

Elk huidtype

De filosofie van Skins Institute, dat een gezonde, stralende huid het resultaat is van de juiste behandeling met de juiste producten aangepast aan ieders persoonlijke behoeften en leefstijl, sluit hier naadloos op aan. Wij bereiden  onze serums exclusief voor elke klant op maat. Ze zijn geschikt voor de behandeling van de meest uiteenlopende huidcondities. Waaronder acne, eczeem, extreem gevoelige huid, rosacea, droge huid en huidveroudering. Op grond van een vragenlijst en een mini facial van 30 minuten wordt door onze experts een persoonlijk recept samengesteld dat ter plekke voor u wordt bereid.

Producten

De producten van My Own Serum behouden, versterken en herstellen het natuurlijke evenwicht van de huid. In de My Own Serum-lijn zijn o.a. verkrijgbaar: reinigers, toners, huid- en body oliën, baby oliën, haaroliën en haarstyling poeder.