OVER ONS

ONS TEAM

In onze luxueuze Spa in 5-sterren Hotel De L’Europe in Amsterdam werken de best opgeleide schoonheidsspecialistes en masseurs. Ze volgens jaarlijks meerdere trainingen om een blijvend topresultaat te garanderen. Zo blijven ze up to date van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. We werken alleen met hoogwaardige producten die zo min mogelijk belastend zijn voor mens en natuur.

HET BEGIN

In 2008 opende Paulina Moes ‘Skins Institute’, een kleine schoonheidssalon op de entresol van de eerste vestiging in Amsterdam, van ‘Skins Cosmetics’.

¨De, inmiddels ook internationaal opererende winkelketen, biedt een bijzonder assortiment internationale niche merken op het gebied van huidverzorging, parfum en beauty. In onze boetiek wordt naast een serie exclusief voor Skins Institute geïmporteerde producten ook een selectie huidverzorgingsproducten en parfums van Skins Cosmetics aangeboden.¨

EXCLUSIVITEIT

In 2009 ontwikkelde Paulina Moes exclusief voor Skins Institute ‘My Own Serum’. Een serie verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit sluit nauw aan bij haar overtuiging dat een gezonde, stralende huid het resultaat is van de juiste behandeling met de juiste producten. Elk product wordt voor haar klanten op maat samengesteld. Zo is het optimaal  geschikt voor ieders persoonlijke behoeften en leefstijl.

ONTWIKKELING

In 2014 verhuisde ‘Skins Institute’ naar 5-sterren Hotel de l’Europe. Het hotel, geopend in 1896, is een van de meest iconische luxe hotels van Amsterdam. In de gouden salon met een prachtig uitzicht op de rivier de Amstel wordt een breed scala van beauty- en wellness behandelingen aangeboden. Skins Institute beschikt over een uniek terras aan het water. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van verschillende sauna’s, een zwembad en een fitness-studio, waarmee de spa de exclusieve combinatie van faciliteiten biedt voor zowel ontspanning als inspanning.