PERSOONLIJK

Onze luxueuze spa in de historische binnenstad van Amsterdam biedt een keur aan behandelingen. Wij werken met hoogwaardige producten, die zo min mogelijk belastend zijn voor mens en natuur, en met de best opgeleide schoonheidsspecialisten en masseurs. Omdat elke huid anders is worden onze behandelingen voor u persoonlijk samengesteld en aangepast aan uw wensen, behoeften en leefstijl. Ze zijn geschikt voor een normale huid, voor elke probleemhuid, voor jong en oud, voor vrouwen en mannen.

GENIETEN

In combinatie met een behandeling kunt u genieten van ons heerlijke zwembad met jacuzzi met uitzicht op de Amstel en van onze sauna’s en fitnessruimte. Heerlijk relaxen met een verrukkelijk glas champagne of een lekkere lunch op onze unieke loggia aan de Amstel.

Maak gratis gebruik van onze faciliteiten bij besteding van € 100,- aan behandelingen. Zonder behandeling betaalt u € 50,- voor een dagje spa.

Ons zwembad, de sauna’s en de gym zijn weer open. Wilt u daar gebruik van maken dan is reserveren noodzakelijk. U kunt vanwege de corona maatregelen maximaal 1 uur reserveren. 

ALGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN

Openingstijden

Woensdag tot en met maandag van 11.00 tot 20.00 uur.
Dinsdag gesloten.

Gezondheid

Mocht u problemen hebben met uw gezondheid, of heeft u een allergie die van invloed kan zijn op de behandeling gelieve dit ons dan bij de reservering te laten weten.

Afspraak

Wij stellen het zeer op prijs als u tenminste 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig bent. Als u te laat bent voor een behandeling zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Er is geen restitutie mogelijk over de gemiste tijdsduur.

Reserveren

Skins Institute werkt alleen op afspraak. Reserveren kan, bij voorkeur telefonisch,  op +31 20 53 11 68 0 of per e-mail Skinsinstitute@deleurope.com.

Voor het maken van een reservering vragen we naar uw naam, mobiele telefoonnummer en creditcardgegevens (dit laatste i.v.m. onze annuleringsvoorwaarden)

Annuleren

Indien u uw afspraak wilt verplaatsen of annuleren is dit kosteloos mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij een annulering binnen deze 24 uur brengen wij 100% van de gereserveerde behandeling in rekening.

Betalingen

Behandelingen kunnen bij de receptie van de spa per pin, met de creditcard of contant worden betaald.

Daggasten

U bent natuurlijk ook van harte welkom als u niet in Hotel De L’Europe verblijft. Omkleedruimtes en lockers zijn aanwezig. Gebruik van badjas, slippers en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.